Szenvedélyünk a kutyázás

" Célunk, hogy minél szélesebb körben hirdessük a tudatos és minőségi kutyázás fontosságát, célunk, hogy minél több kutya-gazdi párosnak szerezzünk gondtalan együtt töltött időt" 

Egészen pici kislánykoromtól kezdve központi szerepet játszott az életemben az állatok szeretete, a természet tisztelete, szüleim ebben a szellemben neveltek. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy kedvenceim a kutyák és hosszas könyörgést követően, 8 éves koromban megkaptam Zizit, a hófehér középuszkárt, akivel sorsszerű volt a találkozásunk :) Zizi végigkísérte az életem egy meghatározó szakaszát, 15 és fél csodálatos évet tölthettünk együtt. 

Felnőtt koromban folyton foglalkoztatott a gondolat, hogy azért hiányzik a kutyatárs, de végül (szintén sorsszerűen) úgy alakult, hogy egy nyuszival "Nyuszával" osztottam meg a mindennapjaimat. 

Aztán egyszercsak megismertem Gábort, aki legalább annyira rajong a természetért, az állatokért és hát.. legfőképp a kutyákért, mint én. Két kutyaimádó találkozását követően nem sok idő kellet hozzá, hogy Nyusza mellé befogadjuk első közös kutyusunkat, Hanit, hozzá egy évvel később csatlakozott Cooper (egy évvel ezelőtt pedig Pancsival bővült a család, mindhárman keverék és örökbefogadott kutyusok. Időközben pedig befogadtunk mégegy nyuszit, így már Tódor is családtag.) Mindkét kutyussal rendszeres látogatói voltunk a kutyasulinak, agilityztünk, hatalmasakat kirándultunk, mindenhová vittük magunkkal őket. Coopernél észrevettük, hogy speciálisabb, célzott foglalkozásra lenne szükség, ami be is igazolódot, kiderült, hogy ideggyengeségből fakadó félelmi agressziója van. A folyamatos tréningek alkalmával tapasztaltuk meg mennyire sokminden kellhet egy ilyen foglalkozáshoz de valahogy sosem tudtuk megoldani, hogy ne összevissza legyenek a kellékek, nem igazán találtunk kényelmes és praktikus megoldás erre, bárhogyan kerestük... 

Innen indul a HuMo... 2021 áprilisában fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ha sehol nincs ilyen tréningöv, ami minden kutyázós igényt kielégít, hát akkor csinálok én! Csak nem lehet olyan nehéz! Ezen a mai napig nagyon jókat nevetek :D tekintve azt az akadályokkal és várakozásokkal, nehezített helyzetekkel teli 12 hónapot ami során a fejemben megszületett ötlet, egy még nem létező termék fizikai megvalósulásáig elvezetett. Időközben Gábort is megfertőztem az elszántságommal és lelkesedésemmel, így legnagyobb támaszommá és partneremmé vált a HuMo tréningövek létrehozásában. És hát, minden jó, ha a vége jó, alapos tervezést, fejlesztést követően megszületett végre a HuMo tréningöv! Mi pedig óriási szeretettel vetjük bele magunkat. 

Célunk, hogy minél szélesebb körben hirdethessük a tudatos és minőségi kutyázás fontosságát, hogy tréningöveinkkel és kiegészítőinkkel hozzájáruljunk a kutyatartás kultúrájának fejlődéséhez. Célunk, hogy minél több kutya-gazdi párosnak szerezhessünk gondtalan együtt töltött időt, legyen szó sétáról, kirándulásról, tréningről,  vagy bármi másról amit szerettek együtt csinálni. 

Rengeteg terv és ötlet van a tarsolyunkban, izgatottan várjuk, hogy mindet megmutathassuk! 

Boldog kutyázást kívánunk! 

Adri, Gábor, Hani, Cooper, Pancsi és a nyuszik :) 

HuMo Tréningövek